Over ons

Van IJzendoorn exploiteert de digitale reclamemasten voor een drietal hotels van Van der Valk. Deze reclamemasten staan bij Van der Valk in Hoorn, ‘s-Hertogenbosch/Vught en in Tiel. Naast Van der Valk locaties exploiteren wij ook reclameschermen in Veenendaal, Rhenen en Helmond.

Van IJzendoorn Marketing Advies is een marketing- en communicatiebureau, gevestigd in Tiel. Wij zorgen dat reclame effect heeft. Wij brengen u direct in contact met een grote doelgroep. Wilt u een persoonlijk advies over groot adverteren op digitale reclamemasten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Onze partners

Van der Valk Hotels & Restaurants

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horeca concern van Nederland met een groot aantal vestigingen in Nederland en andere landen. Van der Valk is met name bekend geworden vanwege zijn opvallende locaties langs drukke (snel)wegen. Het welbekende logo, de toekan, is vaak vanuit de verte al duidelijk zichtbaar.

Van der Valk Hotels & Restaurants kiezen voor moderne, innovatieve vorm van buitenreclame. In het huidige medialandschap zijn digitale billboards dé trend. LED reclame is dé manier om uw boodschap uit te dragen. Bovendien is LED erg flexibel en kan op elk gewenst moment worden aangepast. Uit onderzoek blijkt dat de indrukwekkende combinatie van licht en beweging ervoor zorgt dat mensen eerder geneigd zijn om te kijken naar LED reclame en dat de boodschap ook beter wordt onthouden.

Van IJzendoorn Marketing Advies

Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketingbureau uit Tiel dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites, socila media, e-mailings en mobiele applicaties. We werken met diverse internetplatforms en werken vanuit een praktische visie.

Met een team van ervaren specialisten realiseren wij resultaatgerichte, online oplossingen. Wij helpen u graag met het analyseren van uw specifieke situatie en het formuleren van gewenste marketingdoelen. Hierbij houden wij oog voor de technische, organisatorische en financiële consequenties.

De toegevoegde waarde van Van IJzendoorn Marketing Advies zit in de combinatie van internetmarketing knowhow, werkmethode en praktijkervaring, welke zijn opgedaan over een periode van méér dan 10 jaar.
Bezoek onze website voor meer informatie: www.vanijzendoorn.nl

Cox Groep

Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam vastgoed. Wij staan voor kwaliteit, eenvoud, flexibel, smart, innovatief, duurzaam, simpel en slim in vastgoed en huisvesting voor bedrijven.

Toyota Van Hunnik

Bij Van Hunnik in Rhenen kunt u reeds 45 jaar vertrouwen op onze persoonlijke service. Wij helpen onze klanten graag verder op weg. Of het nu gaat om onderhoud aan uw auto, advies bij de aanschaf van een (nieuwe) auto, of het inruilen van uw oude auto. Wij kijken naar de best mogelijke oplossing , waarbij persoonlijke service voorop staat. Zo krijgt u bij ons altijd een vervangende auto indien dit nodig is en bent u aan het juiste adres als het gaat om de hoogwaardige kwaliteit die u van Toyota gewend bent.

Veens Voordeel

Voor Veens Voordeel exploiteren wij een tweetal displays in Veenendaal. Deze displays staan in de Hoofdstraat middenin het centrum van Veenendaal. Kijk voor meer informatie op: veensvoordeel.nl. Wilt u een persoonlijk advies over adverteren op de displays of het led-scherm in Veenendaal? Neemt u dan contact met ons op.