Nieuws

Nieuws januari 2019

Profile Tyrecenter 's-Hertogenbosch

Om de bekendheid in de regio Den Bosch te vergroten heeft Profile Tyrecenter voor de reclamemast bij Van der Valk Den Bosch- Vught gekozen.  Een opvallende campagne, samen met GoodYear, om met de auto veilig de winter door te komen.

Profile Tyrecenter

Koning Willem I College 's-Hertogenbosch

Op woensdag 30 januari 2019 wordt er een Open Avond georganiseerd voor toekomstige leerlingen die een beroepsopleiding willen gaan volgend. Je bent van harte welkom.
Meer informatie: www.kw1c.nl

Koning Willem I College

Avans Hogeschool Den Bosch

Om de regionale bekendheid in de regio Den Bosch te vergroten heeft Avans Hogeschool Den Bosch gekozen voor de reclamemast bij Van der Valk Den Bosch- Vught om hun Open Dag en Opleidingen te promoten.
Meer informatie: www.avans.nl

Nieuws december 2016

McDonald's

Om de regionale bekendheid in de regio Den Bosch én Veenendaal te vergroten heeft McDonald's gekozen voor de reclamemast bij Van der Valk Den Bosch- Vught én de displays in de Hoofdstraat in Veenendaal. Een opvallende campagne waarmee er elke dag in de maand december een speciale aanbieding is.

Nieuws november 2016

Chalet.nl - Wintersport

Om de regionale bekendheid in de regio Den Bosch én Veenendaal te vergroten heeft Chalet gekozen voor de reclamemast bij Van der Valk Den Bosch- Vught én het led-scherm langs de A12 (gebouw Vonk360) Veenendaal. Een opvallende campagne waarmee er wintervakanties worden getoond in de maand november.

Nieuws oktober 2016

BEVER - Niemand is een binnenmens

Om de regionale bekendheid in de regio Den Bosch te vergroten heeft BEVER gekozen voor de reclamemast bij Van der Valk met een opvallende campagne wordt de nieuwe herfstcollectie getoond. 

Get an awesome sticky message bar!Download