Veenendaal-Hoofdstraat

Display Veenendaal

Veens Voordeel geeft u een overzicht van alle advertenties welke zichtbaar zijn op de digitale displays in de Veenendaalse Hoofdstraat. Door uw advertentie te tonen op deze displays brengt u duizenden mensen per week op de hoogte van uw acties. Ook interesse om te adverteren op de displays in de Hoofdstraat? Neem contact met ons op.
Bel 0344-627875 of stuur een email info@veensvoordeel.nl

Centrum

Het centrum van Veenendaal is dé winkelstad van de hele omgeving en trekt gemiddeld ruim 160.000 bezoekers per week van jong tot oud. Er wordt dus een groot en breed publiek bereikt met onze schermen. Daarom is het belangrijk dat u zich als ondernemer zichtbaar maakt.

Wat is uw voordeel

Bij plaatsing van uw reclamebericht of boodschap wordt deze automatisch ook op onze website getoond www.veensvoordeel.nl met een eigen link naar uw website, verder zullen wij ook uw bedrijf onder de aandacht brengen op onze Facebook en Twitter
pagina Veensvoordeel. Hier kan de men alle boodschappen, berichten, kortingscodes enz. nog een rustig
nalezen. Maar ook kunt u het bericht doorplaatsen naar uw eigen pagina op Facebook, Twitter of Youtube pagina. Elke advertentie heeft op de site een link naar uw website.


Uitzendtijden
De schermen staan veertien uur per dag aan, van 08.00 tot 20.00 uur. Alle dagen van de week met uitzondering van de zondag (wel op koopzondagen).

Uw voordelen op een rijtje:

• Vermelding op toplocaties in de Hoofdstraat van Veenendaal
• Doorvermeldingen op diverse Social Media platforms
• Mogelijkheden om per direct wijzigingen door te voeren in uw reclame
• Minimaal 30.000 vertoningen per maand
• Lage media kosten ten opzichte van andere media, bijvoorbeeld krant.

Insert Image
Get an awesome sticky message bar!Download