Van der Valk – Tiel (Kruispunt)

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers op het drukste kruispunt van Tiel

U kent ze wel: die grote digitale informatieschermen in de binnensteden van bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam. Op centraal gelegen plaatsen of langs drukke doorgaande wegen. Ideaal voor bedrijven en organisaties om te communiceren met hun doelgroep.

Dit digitale medium is nu ook in Tiel beschikbaar! Nabij Van der Valk Hotel & Restaurant Tiel. Op deze locatie is ook het Tango Tankstation gelegen en de autowasstraat van Carwellness Tiel. 

Elfi van der Valk
Elfi van der ValkHotelmanager Tiel

Met het geheel vernieuwde hotel en restaurant bouwen wij aan onze toekomst. Ook op gebied van buitenreclame kiezen wij voor de nieuwste communicatiemogelijkheden. Met digitale LED schermen kunnen wij actueler en sneller inspringen op de markt en onze gasten beter informeren. Graag bieden wij ook andere bedrijven en organisaties uit de regio de gelegenheid om van dit nieuwe medium gebruik te maken."

Programmering

Op het digitale informatiescherm kunnen commerciële uitingen geplaatst worden.
• Uitzendtijd van 2,5 minuten (1 slide) of 5 minuten (2 slides) per uur
• Uw uiting wordt minimaal 20x per uur getoond (ofwel: 320x per dag, 10.000x per maand)

Uitzendtijden

Het scherm zendt 7 dagen per week uit. Openingstijden zijn van 7.00 tot 23.00 uur (16 uur per etmaal). Het scherm is een LED scherm en dus energiezuinig. De ‘brightness’ wordt afgestemd op de weersomstandigheden. Het scherm heeft een omvang van 6 m2 (ca. 3m breed en 2m hoog).

Locatie

Het digitale billboard staat op het kruispunt Laan van Westroijen/Westroijenstraat nabij Van der Valk in Tiel. Dit kruispunt is het drukste kruispunt van Tiel. Dagelijks komen hier maar liefst 30.000 (!) automobilisten, bromfietsers en fietsers voorbij.

Vele automobilisten komen van de A15 af en rijden zo Tiel in. Ook gaan via dit kruispunt vele auto’s, bromfietsers en fietsers richting industrieterrein Kellen of Medel. Tevens is het kruispunt de toegangsweg naar het kantorenterrein Westroijen én het industrieterrein Latenstein. Kortom, een unieke en interessante locatie om te communiceren met een breed publiek.

Voor wie interessant?

- Automobiel bedrijven
- Tankstations (lokaal/regionaal)
- Accountants/Banken
- Evenementen (aankondiging)
- Projectontwikkelaars (bouwsector)
- Bouwmarkten
- Tuincentra
- Onderwijs (Open dagen)
- Bedrijven op kantorenterrein Westroijen, Latenstein, Kellen

Interesse?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of tarieven van dit unieke LED scherm.
Informatie: 0344-627875 of rene@vanijzendoorn.nl


Get an awesome sticky message bar!Download