Van der Valk ‘s-Hertogenbosch – Vught

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers op de drukke Randweg ‘s-Hertogenbosch – Vught

SchermVught_VanderValk

U kent ze wel: die grote digitale informatieschermen in de binnensteden van bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam.  Op centraal gelegen plaatsen of langs drukke doorgaande wegen. Ideaal voor bedrijven en organisaties om te communiceren met hun doelgroep.

Dit digitale medium is nu ook in ‘s-Hertogenbosch – Vught beschikbaar! Vlakbij het Van der Valk Hotel & Restaurant, langs de Randweg. Een fantastische locatie om uw boodschap te laten zien aan een groot publiek.

Peter Raaijmakers“We zijn erg trots op de nieuwe LED schermen bij ons hotel. Op deze manier kunnen onze gasten het hotel al van ver herkennen. Graag bieden wij ook andere bedrijven en organisaties uit de regio de gelegenheid om van dit nieuwe medium gebruik te maken. Gelet op de vele positieve reacties die wij inmiddels hebben ontvangen, kan ik u dit van harte aanbevelen.”

Peter Raaijmakers,
General Manager Hotel ‘s-Hertogenbosch – Vught

Programmering

Op het digitale informatiescherm kunnen commerciële uitingen geplaatst worden.• Uitzendtijd van 2,5 minuten of 5 minuten per uur• Uw uiting wordt minimaal 20x per uur getoond (ofwel: 500x per dag, 15.000x per maand)

Uitzendtijden

Het dubbelzijdige scherm zendt 7 dagen per week uit. Openingstijden zijn van 7.00 tot 23.00 uur (16 uur per etmaal). Het scherm is een LED scherm en dus energiezuinig. De ‘brightness’ wordt afgestemd op de weersomstandigheden. Het scherm heeft een omvang van 18 m2 (ca. 5 m breed en 2,5 m hoog).

Locatie

Het dubbelzijdige scherm staat langs de Randweg, nabij Van der Valk in Vught. Dit kruispunt is gelegen op de doorgaande, provinciale weg           ‘s-Hertogenbosch – Vught. Dagelijks komen hier maar liefst 50.000 (!) automobilisten voorbij. Vele automobilisten komen van de A2 en rijden zo richting ‘s-Hertogenbosch. Ook mensen die vanuit het stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch rijden richting Vught, komen langs het scherm. Kortom, een unieke en interessante locatie om te communiceren met een breed publiek.

Voor wie interessant?

– Automobiel bedrijven- Tankstations (lokaal/regionaal)- Accountants/Banken- Evenementen (aankondiging)- Projectontwikkelaars (bouwsector)- Bouwmarkten- Tuincentra- Onderwijs (Open dagen)- Bedrijven gelegen nabij de Randweg ‘s-Hertogenbosch – Vught

Interesse?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of tarieven van dit unieke digitale billboard.Informatie: 0344-627875 of rene@vanijzendoorn.nl

Get an awesome sticky message bar!Download