Het bedrijf

Van der Valk
Hotels & Restaurants 

van ijzendoorn marketing advies

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horeca concern van Nederland met 59 vestigingen en nog eens 25 hotels in andere landen. Van der Valk is met name bekend geworden vanwege zijn opvallende locaties langs drukke (snel)wegen. Het welbekende logo, de toekan, is vaak vanuit de verte al duidelijk zichtbaar. Waar het toekan-logo vandaan komt? Toen het vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn door de familie werd gekocht, had het reeds het toekan-logo in gebruik. Besloten werd om het te handhaven en ook voor de hotels en restaurants van het concern te gaan gebruiken.

Van IJzendoorn Marketing Advies

van ijzendoorn marketing advies


Van IJzendoorn exploiteert de digitale reclamemasten voor een drietal hotels van Van der Valk.  Deze reclamemasten staan bij Van der Valk in 's-Hertogenbosch/Vught en Van der Valk in Tiel.  Naast Van der Valk locaties exploiteren wij ook led-schermen in Veenendaal, Rhenen en Helmond.

Van IJzendoorn is een marketing- en communicatiebureau, gevestigd in Tiel. Wij zorgen dat reclame effect heeft. Wij brengen u direct in contact met een brede doelgroep. Wilt u een persoonlijk advies over groot adverteren op de digitale reclamemasten van Van der Valk? Neemt u dan contact met ons op.

Veens Voordeel

van ijzendoorn marketing advies

Van IJzendoorn exploiteert ook voor een tweetal displays in Veenendaal. Deze displays staan in de Hoofdstraat middenin het centrum van Veenendaal. Kijk voor meer informatie op: www.veensvoordeel.nl. Wilt u een persoonlijk advies over adverteren op de displays of het led-scherm in Veenendaal? Neemt u dan contact met ons op.


Get an awesome sticky message bar!Download